Política

El Govern espera un complement d'informació del comú per validar l'ampliació de l'abocador de la Rabassa

El Govern espera que el comú els aporti més documentació abans d'avalar les obres a l'abocador de la Rabassa / ANA

Andorra la Vella

Així ho ha assegurat el ministre de Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia i portaveu del Govern, Guillem Casal, qui ha afegit que és una de les primeres qüestions que va preguntar, un cop va entrar al ministeri. Diu que els tècnics esperen que el comú de Sant Julià els enviï un complement d'informació per donar el vistiplau a l'ampliació de l'abocador de la Rabassa i que, per tant, la pilota no està a la teulada del Govern, sinó que més aviat ho està a la del comú.

D'altra banda, i pel que fa a l'aparició d'un os aquest cap de setmana en territori andorrà, ha explicat que ben aviat reprendran els treballs per establir un marc jurídic que determini com s'hauria d'indemnitzar als ramaders en el cas que un exemplar ataqués un ramat.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad