Política

El PS incrementarà la presència física als comitès parroquials

El president del partit, Pere Baró, ha explicat que començaran a fer visites a les parròquies per consolidar les estructures del partit al territori

El president del PS, Pere Baró, als estudis de Ràdio SER Principat d'Andorra / Cadena SER

Andorra la Vella

Les eleccions comunals del desembre són la primera prova de foc que haurà d'afrontar la nova executiva del Partit Socialdemòcrata, i per això començaran per impulsar i augmentar la seva presència a cada parròquia per implantar un comitè territorial allà on no el tenen. De fet, segons explica Pere Baró, el nou president del PS, excepte a Canillo en tenen a les altres sis parròquies, però en alguna com a la Massana, tenen més un nom fort i alguns militants que no una estructura com a tal. I és això el que volen canviar.

A la nova executiva només hi ha un nom sorgit dels representants comunals que tenen. És Sergi González, conseller d'Andorra la Vella, i considera que era important tenir una veu del territori en aquest òrgan. Quant a la corporació d'Escaldes-Engordany, dels tres membres que tenien a les passades eleccions, dues militants i un afiliat, ja no en queda cap, una situació que atribueix a situacions personals i recorda que malgrat tot, encara parlen sovint amb alguns dels seus membres i, no descarta un acostament abans de les eleccions.

Per altra banda, recorda que l'objectiu del congrés que es va celebrar la setmana passada era per escollir una nova, en tots els sentits, executiva, però que mantingués l'essència i una línia contínua amb el treball que s'ha fet fins ara. És per això que mentre que en aquest òrgan només hi ha un nom dels històrics, com és el de Gerard Alís, al comitè director, on es prenen les decisions, encara es mantenen molts pesos pesants.

Aquí Andorra (24/05/2023)

30:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/ser_andorra_aquiandorra_20230524_151000_154000/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
  •