Sociedad

Detinguda una treballadora domèstica per furtar joies valorades en més de 8.200 euros

La policia va arrestar també un home de 40 anys que havia fugit de la Unitat de Cures Intensives de l'hospital, on estava ingressat des de feia uns dies, sobre qui pesava una ordre judicial de detenció com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública

Un vehicle del cos de policia / Andorra Policia

La Policia ha arrestat a Encamp una dona de 46 anys com a presumpta autora d'un delicte contra el patrimoni per furt amb abús de confiança, després de rebre l'avís per part de la víctima, quan va trobar a faltar diverses joies. Segons detalla el balanç, ja sospitava de la treballadora domèstica, qui una estona després va reconèixer que les havia agafat. Es tractava de tres anells que superen els 8.200 euros.

Per altra banda, també va detenir un home de 40 anys que havia fugit de la Unitat de Cures Intensives de l'hospital, on estava ingressat des de feia uns dies, després que se'l trobés inconscient a l'habitació d'un hostal d'Andorra la Vella. L'home es va escapar del centre hospitalari vestit amb roba de personal sanitari, i havia arribat amb taxi fins a la frontera del riu Runer, on se'l va identificar i controlar. Sobre ell pesava una ordre judicial de detenció com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. Un assumpte que està judicialitzat.

Finalment, la Policia ha arrestat un home de 60 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física i moral per haver agredit la seva parella al seu domicili.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00