Ocio y cultura

Tanca l'Espai Columba per incloure les pintures murals de Sant Esteve

Totes les activitats paral·leles previstes durant les Jornades del Romànic i el Dia Internacional dels Museus es traslladaran a l'església de Santa Coloma.

Les pintures de l'església de Sant Esteve s'exposaran a l'espai Columba de Santa Coloma / SFGA

Els treballs per adaptar aquesta infraestructura de Santa Coloma començaran demà, un fet que obligarà a tancar-lo durant deu dies. Així ho ha informat el Govern que afegeix que totes les activitats paral·leles previstes durant les Jornades del Romànic i el Dia Internacional dels Museus es traslladaran a l'església de Santa Coloma.

Concretament, a l'Espai Columba es desmuntarà la instal·lació de pantalles de la primera planta, ja que és allà on s'ubicaran ‘Els bes de Judes’ i ‘La Flagel·lació’, i s'aprofitarà el moment per millorar la climatització i la seguretat de la instal·lació. Així, està previst que el trasllat dels murals serà es pugui fer en els pròxims mesos.

Cal recordar que al mes passat, el Govern va presentar el Projecte de llei del crèdit extraordinari de 2,8 milions d'euros per a la compra de les pintures de Sant Esteve, el qual encara està pendent d'aprovació per part del Consell General.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00