Política

Andorra la Vella encarrega un estudi per avaluar l'estructura de l'edifici que vol destinar a lloguer assequible

Les companyies interessades poden presentar les seves ofertes fins al 13 de juny. L'endemà es farà l'obertura dels sobres

L'immoble del darrer del Cedre, a Santa Coloma, que es destinaran a lloguer assequible. / ARXIU/Agències

El cònsol major d'Andorra la Vella, Sergi González, signa l'edicte publicat la BOPA pel qual convoca un concurs nacional per adjudicar les prospeccions de l'estructura d'aquest immoble, situat al carrer del Cedre, número 18, i que és on volen construir diversos pisos per destinar-los a lloguer assequible. Cal recordar que l'edifici no està acabat, de fet només hi ha la part corresponent a l'aparcament i fa molts anys que es va aixecar. Precisament, la incògnita que representava l'estat de l'estructura és el que va frenar la inversió privada, segons exposaven els responsables de la patronal, i per això cap empresa es va interessar quan l'anterior corporació va licitar les obres per acabar-lo.

Les companyies interessades poden presentar les seves ofertes fins al 13 de juny. L'endemà es farà l'obertura dels sobres.

Des que va començar el consolat, González havia explicat que volia reunir-se amb la ministra d'Habitatge, Conxita Marsol, que va ser la impulsora del projecte quan ocupava aquesta posició, per valorar quina col·laboració podien establir. Segons expliquen des de la corporació, aquesta trobada es va produir la setmana passada, però no es va arribar a cap acord definitiu.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00