Economía y negocios

El futur del projecte amb Grífols està a l'aire

El cap de Govern, Xavier Espot, diu que la decisió de si es continua endavant o es tira enrere es decidirà pròximament en una reunió del consell d'administració d'Andorra Business

Imatge del projecte del nou Centre d'investigació en immunologia de Grífols a Ordino / Govern d'Andorra

El cap de Govern, Xavier Espot, ha continuat amb la línia que altres responsables polítics, entre els quals la ministra d'Economia, Conxita Marsol, o la cònsol major d'Ordino, Maria del Mar coma, han anat avançant les darreres setmanes, com és la possibilitat que el projecte de construir un laboratori P3 de la mà de la farmacèutica catalana no s'acabi executant. De fet, tal com ha explicat, sobre la taula ja existeix aquesta possibilitat, però li correspon prendre-la definitivament al consell d'administració d'Andorra Business.

En aquest sentit, diu que no trigarà a reunir-se i a decidir què passa amb aquesta iniciativa.

Cal recordar que el projecte de Grífols va començar l'any 2021 i preveia que el 2023 ja estigués en funcionament. El pacte de socis entre la companyia i el Govern no ha avançat gaire des d'aleshores i al seu voltant s'ha organitzat un debat polític molt present en les darreres eleccions que l'ha erosionat.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00