Economía y negocios

La Cambra alerta que reduir les quotes de treballadors perjudicarà els negocis

Quant al creixement sostenible, el president de l'entitat, Josep Maria Mas, entén que la situació és complexa, però manté que no s'ha d'anar a la contra dels negocis que ja existeixen i que funcionen.

El servei d'Immigració. / ANA/Arxiu

El president de l'entitat Josep Maria Mas recorda que fa anys que les empreses tenen un problema a l'hora de trobar personal per als seus negocis i que això afecta la qualitat del servei que presten. Així, ha comentat que enguany s'ha superat el rècord d'ofertes laborals al Servei d'Ocupació, unes 2.100, però que en canvi, només hi ha 300 inscrits, de manera que la diferència és molt significativa. En aquest punt, admet que els negocis necessiten mà d'obra i que si es modifiquen a la baixa les quotes, tal com pretén l'executiu, només anirà en perjudici dels negocis.

Quant al creixement sostenible, del qual també parla el Govern, entén que la situació és complexa, però manté que no s'ha de perjudicar els negocis que ja existeixen i que funcionen.

Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00