Sociedad

Ciutadella reobre al públic el Castell de Sant Nicolau

El servei de turisme està treballant per dotar l'interior de continguts interpretatius que acompanyin la nova oferta patrimonial

Es restaurarà el Castell de Sant Nicolau després de 30 anys sense actuacions de rehabilitació. / Ajuntament de Ciutadella.

Ciutadella

L'Ajuntament de Ciutadella reobre al públic el Castell de Sant Nicolau. Passats quasi trenta-dos anys des de l'última restauració i després d'uns catorze anys de romandre tancat i sense ús, els treballs de conservació i manteniment realitzats han permès, primer, aturar un procés de deteriorament visible a simple vista i, segon, permetre obrir el monument per a visites turístiques i altres usos complementaris.

Una volta finalitzades les tasques de restauració dels paraments interiors i exteriors del Castell de Sant Nicolau, l'Ajuntament de Ciutadella reobre al públic les seves portes. L'objectiu és posar en valor aquesta fortificació tan emblemàtica, oferint la possibilitat de conèixer la seva història, a la vegada, tan relacionada amb la del nostre municipi.

La construcció, que s'aixeca tot just en la bocana del port de Ciutadella, es troba en el mateix lloc on hi havia una torre més senzilla d'època medieval, i adopta el seu nom per la proximitat d'un oratori que hi havia prop d'allà dedicat a sant Nicolau, que va ser enderrocat a finals del segle XVIII.

Paral·lelament, el servei de turisme està treballant per dotar l'interior de continguts interpretatius que acompanyin la nova oferta patrimonial. En aquest sentit, la regidora de Turisme, Noemí Camps, destaca aquesta reobertura és una oportunitat per completar l'oferta patrimonial i turística existent al municipi.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad