Gastro

La Mostra de Cuina Menorquina posa en valor el patrimoni gastronòmic de l'illa

Enguany s'arriba a la 13ª edició amb unes propostes gastronòmiques d'altíssima qualitat

La Mostra de Cuina promocionarà productes illencs i de temporada. / Ràdio Menorca.

Maó

31 restaurants de la nostra illa participen des del divendres 16 de setembre d’una nova edició de la Mostra de Cuina Menorquina.

Fins al proper dia 2 d’octubre els restaurants adherits a la iniciativa oferiran als seus clients l’opció de degustar el “Menú Mostra” a un preu de 20 euros o el ‘Menú Gastronòmic’ a un preu i format lliure. Això sí, tots els han d’estar basats en la cuina menorquina tradicional o de nova creació. Els plats han d’estar elaborats amb producte local i de temporada.

El president de l’associació Menorca Restauració, José Bosch, remarca l’alta qualitat de les propostes gastronòmiques presentades aquests any, i valora molt positivament la disponibilitats dels restaurants de participar en una edició marcada enguany per trobar-se al final d’una temporada turística especialment intensa pel que fa al sector menorquí de la restauració.

Mostra de Cuina Menorquina

La Mostra de Cuina Menorquina, un dels principals esdeveniments gastronòmics de l’any a Menorca, coincideix, i no és casualitat, amb la celebració de la Trail dels Fars Nocturna durant el cap de setmana del 17-18 de setembre, i amb l’Artiem Half Menorca el proper dia 25, dues cites que atrauen a centenars d’esportistes de fora de l’illa i que s’aprofiten per unir sinèrgies amb altres sectors, com és el de l’esport a la natura.

S’ha de recordar que Menorca exerceix durant aquest 2022 els seu mandat entre les Regions Europees de Gastronomia.

La llista de restaurants participants de la Mostra es pot consular al web http://www.mostradecuinamenorquina.com/

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad