Fútbol

José Marín ja és a Mercadal

El davanter ja podrà jugar contra l'Inter Manacor

El Mercadal de tercera divisió ja disposa del seu nou atacant José Marín. / CE Mercadal

Maó

Lluís Vidal ja pot comptar amb el seu nou davanter José Marín. El jove de 19 anys i que arriba procedent de la tercera divisió extremenya on jugava amb el Don Álvaro va ser presentat aquest dimecres pel CE Mercadal per començar a entrenar poc després amb els seus companys.

Marín ja podria debutar dissabte al camp de l'Inter Manacor proper rival dels de Sant Martí. Precissament els partits foracamp estan sent un malson pels menorquins que, en tota la lliga i ja portem 10 jornades, només han aconseguit marcar en un partit lluny de Mercadal.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad