Baloncesto

Partits complicats per a un Hestia que vol reprendre el camí del triomf

Aquesta setmana visita al Benicarló i la propera rep al Palma

L'Hestia Menorca va tenir un percentatge d'anotació dels llençaments de tres punts molt baix davant del Prat en el que va ser un dels factors de la derrota de dissabte passat. / Antxon Castressana

Maó

L’Hestia Menorca de LEB plata afronta un dels moments més complicats de la primera volta just després de patir la primera ensopegada de la temporada, en perdre 70-73 davant del Prat. Així ho reconeixia el propi entrenador, Javi Zamora.

Aquest cap de setmana els menorquinistes visitaran al Benicarló i després rebran al Palma en el segon derbi balear de la temporada. L’Hestia marxa líder amb una marca de 6-1, però els seus dos propers rivals, a dia d’avui, empaten al segon lloc amb 5 victòries i dues derrotes. Seran dos partits molt importants de cara a definir qui acaba líder la primera volta del campionat, posició que dona dret a jugar la final de la Copa de LEB Plata contra el millor de la primera volta de l’altre grup.

Un triomf aquesta setmana a la província de Castelló suposaria un cop sobre la taula per deixar clar que el de dissabte passat va ser només un accident fruit del desencert en els llançaments de tres punts i la manca d’intensitat defensiva, aspectes que Zamora treballa per corregir.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad