Más deportes

El poli de Ciutadella s'inunda quan plou

L'Avarca de Menorca denuncia el mal estat de la instal·lació a tres setmanes de jugar una competició europea

L'Ajuntament de Ciutadella va posar galledes on queia més aigua per evitar que afectés encara més a la pista del poliesportiu municipal. / CV Ciutadella

Maó

Les goteres al poliesportiu de Ciutadella són un problema i greu, especialment pels espectadors. Així ho ha denunciat el Club Volei Ciutadella a les xarxes socials on s'aprecia que l'aigua es filtra per les grades en nombroses parts i que ha obligat a instal·lar diverses galledes per recollir-la.

El vídeo va acompanyat d'un “Fins quan?”. Cal recordar que abans d'acabar l'any aquesta mateixa instal·lació esportiva ha d'acollir una eliminatòria europea que haurà de jugar l'Avarca contra un equip finès o israelià, a més d'altres xocs de competició domèstica. La imatge que pot donar la ciutat en aquests xocs pot ser lamentable.

La queixa per les xarxes socials arriba en un moment de gran tensió entre el club i l'Ajuntament de Ciutadella, propietari del poliesportiu. Tant el president del CV Ciutadella, Andreu Hernández, com l'entrenador, Bep Llorens, s'han manifestat públicament en contra de la política esportiva municipal.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00