Más deportes

Ivone Martínez entra a l'equip ideal de la Liga Iberdrola

La jugadora té una petita lessió al canell

La jugadora de l'Avarca Ivone Martínez, entra aquesta setmana entre les millors de la jornada. / RFEVB

Maó

La jugadora de l'Avarca de Menorca Ivone Martínez entra aquesta setmana al set ideal de la jornada de la Lliga Iberdrola de voleibol femení. La mexicana va ser una de les peces clau del triomf de les ciutadelenques a les Canàries davant el Heidelberg. Però no tot són bones notícies per a la jugadora de l’Avarca. Segons informa el Diari Menorca, Ivone ha patit un esquinç al canell i és dubte pel partit de dissabte tot i que es confia en que es recuperi.

La MVP d'aquest cap de setmana és la jugadora del Kiele Socuéllamos Ellen Saldanha. També comparteix l'honor d'entrar al set ideal que designa la Real Federación Española de Voleibol la seva companya Renata Benedito. Les altres quatre integrants del millor equip de la jornada són Lucía Prol (Emeve), Domingas Soares (Sayre), Meg Wolowicz (Tenerife) i Alba Sánchez (Gran Canària).

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad