Baloncesto

L'Hestia Menorca ja ha venut 700 entrades per a la final de la Copa

L'UBU Tizona impressiona amb els números d'aquesta temporada

La venda d'entrades per a la final va a un ritme força interessant per omplir Bintaufa aquest dissabte capvespre. / Hestia Menorca

Maó

La febre per les entrades per a la final de la Copa de LEB Plata entre l’Hestia i l’UBU Tizona ja és ben present a Menorca. L'Hestia Menorca ja ha anunciat la venda de 700 entrades de cara al partit. Es tracta de la primera final oficial que disputa el club, fases d'ascens a part, cosa que dona al matx el qualificatiu d'històric i ningú no se'l vol perdre.

Es tracta dels dos millors equips fins a la data en aquesta divisió tal com demostren a les seves respectives conferències. L'Hèstia només ha cedit tres derrotes a tota la temporada. Amb un equip molt jove i ple de qualitat ha suplert la manca de centímetres des de la marxa de Kravtsov amb un esperit de lluita i un cor innegable. La màgia d'un experimentat Jackson i les dues torres acabades d'incorporar a la causa, Popic i Moskovic, han donat al grup de joves promeses l'equilibri necessari per jugar de tu a tu contra qualsevol.

Encara millor és el bagatge de l'UBU Tizona. Només ha perdut un partit aquesta temporada. És un bloc fet per a l'ascens. Més enllà del seu jugador nord-americà, Cremo, l'equip té un bloc africà format pels senegalesos Pa Mor Diem (2,09 m.), Abdou Thiam (2.12 m.) i el congolès Kieli (2.05 m.) que impressiona. El seu bagatge anotador és estratosfèric. En els 17 partits jugats fins ara han anotat la barbaritat de 1.510 punts gairebé 90 punts per partit. Només Real Canoe i el Prat han superat els 1.400 aquesta temporada. L'Hèstia en porta 1.281. Dades que permeten intuir el potencial dels castellans de manera que el xoc de dissabte es preveu espectacular.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad