Baloncesto

L'entrenador del Tizona, Diego Ocampo, vol un partit de màxima exigència per avaluar com estan

Espera un Pavelló Menorca ple i que Jackson jugui "perque dona més catxé a la lliga"

L'entrenador de l'UBU Tizona espera un gran partit aquest dissabte i confia en el seu equip malgrat que dona cert avantatge a l'Hestia Menorca perque juga a casa. / Casademont Zaragoza

Maó

Tota gran final necessita d’un rival. L’Hestia Menorca jugarà aquest dissabte a les set i mitja del capvespre la gran final de la Copa de LEB Plata. Enfront tindrà a l’Universidad de Burgos Tizona. Serà un partit històric ja que es tracta de la primera final, fases d’ascens apart, que disputa l’equip menorquí.

L’entrenador dels castellans, Diego Ocampo, un tècnic amb experiència ACB i que fins i tot va treballar amb el menorquinista Javi Zamora ha ofert a les darreres hores una roda de premsa específica sobre la final. Allí explicava l’ambient que es viu al seu equip.

Ocampo assegura que tots ells estan bé i sense lessionats. Del partit de dissabte destaca que "és important jugar aquesta mena de partits de màxima exigència perque permet avaluar on ets i com et trobas, i això també m'inclou a mi".

L’entrenador rival coneix molt bé l’ambient que es pot trobar a Menorca. L’ha viscut com a jugador rival i com a tècnic visitant en diferents ocasions i creu que pot ser un factor decisiu. En aquest sentit recorda que en sis finals de Copa, cinc van acabar a les vitrines de l'eqiup que jugava a casa. Per això veu més favorit a l'Hestia. Per les seves experiències coma jugador i entrenador visitant espera un gran ambient "perque a menorca es valora el bon bàsquet". Li agradaria trobar-se un Binatufa ple amb qutre mil o cinc mil persones. "Haurem de saber comunicar-nos malgrat tot el soroll que hi hagi. Ja hem jugat a pavellons més petits però amb força renou" afegeix per indicar que estan preparats per trobar-se un ambient important.

Sobre la participació d’Edwin Jackson, Ocampo és molt clar. Vol que jugui i no creu que les molèsties de fa uns dies puguin impedir-li saltar a la pista aquest dissabte. "Sempre vull jugar contra els millors i no li desitjo cap mal a ningú. Si juga Jackson, això don catxé a la lliga. A més, competir contra els millors t'obliga a ser millor".

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad