Sociedad

Més de 9 milions d'euros pel Pla Insular de Cooperació de Menorca de 2023

Hi ha noves línies d'ajuda als municipis que incrementen la dotació econòmica

Ciutadella va acollir aquesta setmana la reunió on es va presentar el nou Pla Insular de Cooperació entre el Consell i els ajuntaments de l'illa. / CIME

Maó

El Consell Insular destinarà per primera vegada més de 9 milions als ajuntaments a través del Pla Insular de Cooperació de 2023. Ho farà gràcies a noves línies com el PIC del Pacte per l’Aigua i el PIC del Pla d’Acció de l’Agenda Urbana de Menorca.

La decisió es va prendre a la junta de batles d’aquesta setmana celebrada a Ciutadella. Nati Benejam, directora insular d’Ocupació, Innovació i Cooperació Local exposava la importància d’aquesta nova convocatòria del Pla Insular de Cooperació per 2023 ja que disposa d’un pressupost molt més gran que en anys anteriors superant en total els 9 milions d’euros.

Es reparteixen així: 5 milions d’euros destinats específicament a actuacions municipals de millora del cicle integral de l’aigua; 1.125.000 euros per a una línia d’accions del Pla d’Acció de l’Agenda Urbana de Menorca; 1.750.000 euros destinats a obres, serveis i equipaments de competència municipal de caràcter general i adquisició de vehicles elèctrics per als serveis municipals i 1.250.000 euros destinats de forma específica a serveis, equipaments i actuacions de millora de zones turístiques.

Es preveu que les bases del  Pla Insular de Cooperació (PIC) del 2023  s’aprovin al Ple del Consell Insular de Menorca d’aquest mes de febrer i els ajuntaments tindran després un mes i mig per a presentar els seus projectes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00