Política

El conseller Miquel Company anuncia que deixa la política

L’actual conseller balear de Fons europeus, Cultura i Universitat assegura que la decisió obeeix a motius personals

El conseller balear de Fons Europeus, Miquel Company / Cadena SER

Maó

L’actual conseller balear de Fons europeus, Cultura i Universitat, el menorquí Miquel Company, anuncia que abandonarà la política després de les eleccions del proper 28 de maig.

A través d’un comunicat publicat a les seves xarxes socials, Company explica que la decisió de deixar la seva activitat política és meditada, obeeix a motius personals, i per encetar amb il·lusió nous camins professionals.

El jove polític menorquí assegura haver tingut una vida política “breu però intensa”. S’ha de recordar que Company va començar al 2015 com a director insular de projecció econòmica, ocupant el càrrec de conseller de treball, projecció econòmica, joventut i esports a partir de 2017. El seu salt a la política balear es va produir tot just fa 2 anys, al febrer de 2021, substituint Marc Pons, que va ser designat cap de gabinet de la ministra per a la Transició Ecològica, Teresa Ribera.

En el seu comunicat, Company expressa el seu agraïment tant a la presidenta del Govern, Francina Armengol, com a la del Consell, Susana Mora, al propi Partit Socialista i a totes les persones amb les que ha compartit el seu camí polític.

Finalment, agraeix el suport rebut per part de la seva família, a la que ha arribat el moment de dedicar-li més temps.

Company deixa la primera línia política però no abandona el Partit Socialista.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00