Sociedad

Lufthansa avança a l'1 d'abril la seva ruta entre Menorca i Munic

La gran part dels Touroperadors començaran abans les seves operatives de cara a aquesta propera temporada d'estiu

RONALD WITTEK EFE

Maó

La majoria de companyies aèries que enllacen Menorca i Alemanya avançaran l'inici de la seva operativa de cara a la temporada d’aquest 2023.

La segona jornada de la fira ITB de Berlín ha servit per a confirmar que moltes companyies alemanyes tenen intenció de començar a operar en poc més de 3 setmanes.

En concret, l'aerolínia Lufthansa, que opera la ruta amb Munic, avança un mes la seva operativa, que començarà enguany l'1 d'abril en lloc del 7 de maig, quan va iniciar la ruta en 2022. El mateix succeeix amb la ruta d'Eurowings amb Colònia, que s'avança al 30 d'abril o la nova ruta d'Eurowings Discover amb Frankfurt que començarà a operar el 28 d'abril. També TUI avança lleugerament l'inici de la connexió amb Düsseldorf, Stuttgart i Munic. D'aquesta manera, encara que enguany s'ha perdut la connexió amb Hamburg, s'ha incrementat un 39% la connectivitat amb Colònia, un 11% amb Munic i un 6% amb Frankfurt.

Ja amb la mirada posada a partir del pròxim any 2024, la Fundació continuarà treballant per a incrementar la connectivitat amb Alemanya a través de diferents línies de comàrqueting amb aerolínies i turoperadors, de la mateixa manera que es duran a terme accions promocionals i de comunicació en col·laboració amb les OET alemanyes i, en aquest sentit, s'està plantejant una reunió de treball que tindrà lloc a Menorca a final de la temporada en la qual participarà el sector menorquí i els turoperadors i agències de viatges germàniques.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad