Más deportes

Gemma Triay i Ale Salazar debuten a l'Open de Xile

Jugaran els vuitens de final contra Marta Barrera y Marta Caparrós

Gemma Triay i Ale Salazar inicien el seu tercer torneig de la temporada després de guanyar a Argentina i ser finalistes a Abu Dhabi. / World Padel Tour

Maó

Aquest dijous debuten a l’Open de Xile del circuit World Padel Tour la menorquina Gemma Triay i la madrilenya Ale Salazar. Jugaran aquest capvespre a les instal·lacions de la Universidad Católica a Santiago contra la parella formada per Marta Caparrós i Marta Barrera qui ahir van superar a les italianes Emily Stellato i Giulia Sussarello per 6-3, 1-6 i 7-6.

Si Triay i Salazar superen els vuitens de final jugaran demà els quarts contra qui guanyi l’enfrontament entre la parella formada per Bárbara Las Heras i Verónica Virseda contra Claudia Fernández i Julieta Evangelina Bidahorria.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad