Sociedad

Ada Parellada i Sergio Torres seran els caps de cartell de la sisena Fira Arrels

Participaran una quarantena de productors locals, representants de la diversitat i la qualitat de la producció artesana de l’illa

El Museu de Menorca va acollir la presentació de la fira que tindrà lloc els dies 1 i 2 d'abril. / CIME

Els cuiners Ada Parellada i Sergio Torres seran els grans protagonistes de la Fira Arrels que tindrà lloc a Maó els dies 1 i 2 d'abril durant la seva sisena edició. A més, quaranta empreses productores agroalimentàries participaran en aquesta edició que tindrà lloc al recinte firal de Maó. Es tracta del certamen més important de promoció del producte local i gastronòmic de l'illa, el programa del qual s'ha presentat aquest dijous al Museu de Menorca amb la participació de la presidenta del Consell, Susana Mora.

"Aquesta fira la vam iniciar la legislatura passada per promocionar i donar visibilitat al sector. Venim d'una crisi sanitària que va afectar de ple la capacitat de producció a Menorca i els productes de quilòmetre zero", ha recordat Mora.

El públic podrà degustar i comprar embotits, verdures, formatges, carn, bolets, rebosteria, vi, cervesa, oli, mel, així com altres articles més innovadors com te d'algues marines o brous en pols. També hi haurà una gran presència del producte ecològic amb finques de Custòdia Agrària i amb la certificació Menorca Reserva de Biosfera.

El propietari del restaurant Cuina Hermanos Torres, amb tres estrelles Michelin, el xef Sergi Torres, i la cuinera Ada Parellada, de Semproniana, cuinaran en directe durant la fira. A més, es mantenen els tres espais diferenciats de la fira: Aula Tast, Aula Cuina i Aula Infantil.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad