Sociedad

HORECA Balears obre les portes de la seva primera edició a Menorca

Durant aquests 3 dies tots els visitants professionals podran conèixer les més de 100 marques que exposaran els seus productes i serveis

Primera jornada de HORECA Menorca

Maó

La fira més gran d'hostaleria i restauració de les Balears per a professionals del sector ha obert les portes aquest dimecres al recinte firal de Maó.

HORECA Menorca, compta amb el patrocini principal del Consell de Menorca, a través de la Fundació Foment del Turisme de Menorca i la col·laboració per part de l'Ajuntament de Maó de l'àrea d'Economia, Comerç i Turisme, ha aconseguit aquesta primera edició , completar el seu aforament amb més de 100 marques, amb què els professionals del sector d'hostaleria i restauració, podran descobrir les seves últimes novetats a la fira.

L'acte d'inauguració ha comptat amb la presència de Martí March, conseller d'Educació i Formació Professional, que en les seves paraules ha dit que sense empreses no hi ha formació i que, sense la formació professional, seria difícil assumir el compromís de qualitat sector gastronòmic. El conseller d’Ecomonia i Territori Josep Pastrana, s'ha mostrat molt satisfet assegurant que era important que la fira d'hostaleria i restauració més gran, implantada a Mallorca i Eivissa, estigués també a Menorca per donar visibilitat al sector.

Per part seva, l'alcalde de Maó, Héctor Pons, ha assegurat que esdeveniments com HORECA, ajuden a allargar la temporada i que les empreses privades com a restaurants i hotels, donen també un servei públic als visitants de l'illa, perquè una ciutat amb hotels, bars i restaurants tancats, és una ciutat que mor, per això és important treballar plegats.

José Luis Córcoles, Director Comercial d'HORECA Balears ha agraït el suport de les institucions per l'acollida a Menorca, i ha explicat que des de l'organització han preparat un programa d'activitats per dinamitzar l'esdeveniment donant impuls a les marques i xefs professionals de la illa.

Durant aquests 3 dies tots els visitants professionals podran conèixer les més de 100 marques que exposaran els seus productes i serveis, així com participar en les activitats i els campionats que l'organització ha preparat per consolidar l'esdeveniment en aquesta primera edició.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00