Baloncesto

L'Hestia guanya a Mollet pero el Prat no afluixa

Els menorquinistes es van imposar 78-97 i segueixen segons a la classificació

L'Hestia va poder oferir un nou triomf als aficionats menorquins que es van desplaçar fins Mollet. / Hestia Menorca

Maó

Doble triomf pels equips menorquins de bàsquet aquest cap de setmana. A la LEB Plata l’Hestia Menorca va guanyar al Mollet per 78-97. Va ser un partit travat on els menorquins van haver de lluitar per aconseguir un avantatge que es va anar incrementant a mesura que passaven els minuts. L'alta anotació va permetre veure com fins a cinc jugadors del quadre menorquí van acabar amb dobles dígits en punts i valoració, però la millor actuació individual va ser del balcànic Nikola Mišković, que va acabar amb 22 de valoració gràcies als 14 punts, 5 rebots i 5 assistències.

Així ho va viure el tècnic de l’Hestia, Javi Zamora.

Malauradament el triomf de l’Hestia va anar acompanyat d’una altra victòria del Prat 101-71 sobre el Cornellà el que impedeix als illencs retallar distàncies a la classificació. Si el proper cap de setmana guanyen Prat i hestia ambdós fermaran el primer i segon lloc de la classificació de la lliga regular de forma matemàtica.

A la lliga EBA el Pinta B es Castell va guanyar 90-51 a l’Helios. Aquest triomf el situa, per ara, fora de les places de descens. Però encara queden uns quants partits de la fase regular el que obligarà als d’Oriol Pagès a seguir lluitant per assegurar la permanència.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00