Sociedad

Les empreses nàutiques demanen mesures de seguretat per a les embarcacions sense titulació

El director general de la Marina Mercant, Benito Núñez Quintanilla, visitarà Menorca divendres que ve convidat pels empresaris nàutics

SER Menorca

Maó

Les empreses nàutiques de Menorca proposaran al director general de la Marina Mercant mesures de seguretat per a les embarcacions sense titulació, com ha confirmat PIME en un comunicat.

El director general de la Marina Mercant, Benito Núñez Quintanilla, visitarà Menorca divendres que ve convidat pels empresaris nàutics.

Aquesta trobada obeeix a la petició realitzada per l'Associació Menorquina d'Empresa Nàutiques per informar sobre el Reial decret que aprova el reglament d'ordenació de la navegació que ha causat una certa inquietud al sector.

Núñez anirà a la reunió acompanyat del conseller de Mobilitat del Govern Balear, Josep Marí Ribas, i de la presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora.

Durant la trobada, els empresaris nàutics podran aclarir els dubtes sobre l'aplicació del Reial decret i platejaran propostes sobre l'ordenació a nivell nacional del sector de lloguer d'embarcacions sense titulació per garantir la màxima seguretat en la navegació d'aquestes embarcacions, com ha avançat la patronal.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00