Tòfol Castanyer guanya la Trail Menorca Camí de Cavalls amb un temps estratosfèric

Claire Bannwarth s'imposa en dones

Tòfol Castanyer es mostrava així d'exultant després de donar una volta complerta a l'illa / Ian Corless

Maó

El mallorquí Tòfol Castanyer es va alçar aquest any amb la victòria a la prova dels 185 quilòmetres de la Trail Menorca Camí de Cavalls en un temps espectacular de 18 hores, 19 minuts i 50 segons. Van completar el podi el sis cops guanyador de la prova, Antoine Guillón, i el seu company d'equip Cédric Chavet que van entrar junts a la meta de Ciutadella una mitja hora més tard.

Castanyer suma així un nou triomf a la prova encara que, anteriorment, va ser als circuits de la Costa Nord i de la Costa Sud.

En dones el triomf va ser per a Claire Bannwarth per tercer any consecutiu. Va invertir un temps de 23 hores 16 minuts 43 segons. Van completar el podi Inmaculada Rodríguez i Katja Hiller totes dues a 31 minuts de la vencedora.