Sociedad

Un home s'enfronta a 21 anys de presó per violar reiteradament la seva fillastra a Maó

Els fets van succeir entre el 2018 i el 2019, quan la fieta tenia llavors 12 i 13 anys

Foto d'arxiu d'una persona enmanillada / GETTY IMAGES

Maó

La Secció Primera de l'Audiència Provincial de Balears jutja aquest dimarts un home per, presumptament, violar en reiterades ocasions la seva fillastra, aprofitant que vivien junts a Maó. Fiscalia sol·licita per a ell 21 anys i mig de presó.

Els fets van succeir entre el 2018 i el 2019, quan la fieta tenia llavors 12 i 13 anys. Segons el fiscal, aquells anys el processat convivia amb la seva parella i els dos fills menors, entre ells la víctima.

El Ministeri detalla que en una de les ocasions, arribant begut al domicili, va entrar a l'habitació d’ella i li va tocar els pits i els genitals, a pesar la seva resistència. En un altre moment, novament en estat d'embriaguesa, va abordar la fieta al seu dormitori i li va fer tocaments, aconseguint en aquest cas la menor que l'home cessés després de clavar-li diverses puntades de peu. Així mateix, a finals de setembre del 2019, també ebri, la va abordar per tercera vegada.

Fiscalia sosté, a més, que els fets van ser presenciats pel germà de la víctima, que aleshores tenia 6 i 7 anys. Com a conseqüència, tots dos han patit traumes.

El Ministeri Públic demana per a l'home, per cada delicte d'agressió sexual, vuit anys i mig de presó, la mesura de llibertat vigilada durant un temps de set anys, la inhabilitació especial per treballar amb menors d'edat per un temps de 12 anys i la prohibició d'acostar-se o comunicar-se amb els nens per 12 anys més.

A més a més, pel delicte d'abús sexual, sol·licita una condemna de quatre anys i sis mesos de presó, sis anys de llibertat vigilada, inhabilitació per treballar amb menors durant vuit anys i ordre d'allunyament i prohibició de comunicació durant nou anys.

D'altra banda, reclama que indemnitzi els representants legals de la nena en la quantitat de 18.000 euros i del seu germà en la quantitat de 5.000.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad