Sociedad

Dos detinguts per tràfic de drogues després de l'entrada a Menorca d'un camió amb dos quilos de marihuana

El passat dijous a primera hora del matí es va detectar el camió que va arribar per via marítima i posteriorment es va dirigir al polígon de Maó

Marihuana incautada

Maó

La Policia Nacional, juntament amb agents de Vigilància Duanera de l'Agència Tributària a Maó, van detenir el passat dia 18 dos homes, d'origen espanyol i de 26 i 34 anys, com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de droga en intentar entrar a Menorca amb un camió que contenia dos quilos de marihuana.

La vigilància duanera tenia coneixement de la probable arribada a l'illa d'un camió que podria contenir al seu interior algun tipus de substància estupefaent. En base a aquesta informació, es va muntar un operatiu combinat entre agents de Policia Nacional de Maó i de l'Àrea d'Operativa de Vigilància Duanera amb l'objectiu de detectar el camió.

El passat dijous a primera hora del matí es va detectar el camió que va arribar per via marítima i posteriorment es va dirigir al polígon de Maó, on va ser estacionat.

Una persona es va aproximar al conductor del vehicle, que li va entregar una bossa abans d'abandonar el lloc. En aquell moment, diversos policies van procedir a donar-li l'alt policial, del qual va fer cas omís, i va començar una persecució. Els agents van interceptar l’home i, en comprovar l’interior de la bossa, es van detectar dos quilos de marihuana envasada al buit.

Tant el portador de la bossa com el conductor del camió van ser detinguts com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues i van ser posats disposició judicial.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad