Sociedad

Paula Catalán Galán guanya el XXXVIII Concurs de les Festes de Sant Joan 2023

L'obra, que du per nom "Guarniments" ha estat escollida entre les 46 que s'han presentat al concurs

"Guarniments"

Ciutadella

Paula Catalan Galán és la guanyador del Concurs d’Imatge de les Festes de Sant Joan 2023. La seva creació va ser escollida pel jurat d’entre les 46 obres que s’han presentat al concurs convocat per l’Ajuntament de Ciutadella per a il·lustrar el cartell de les festes d’enguany.

El jurat del premi ha estat composat per Joana Gomila Lluch, alcaldessa de l’Ajuntament de Ciutadella, Gràcia Mercadal Marquès, regidora delegada de Festes de l’Ajuntament de Ciutadella, Andreu Cardona Mir, regidor delegat de Cultura de l’Ajuntament de Ciutadella, Joan Benejam Escanellas, representant del PP a la Comissió Municipal d’Arts Plàstiques, Eudimio Carrasco González, representant de Cs a la mateixa Comissió, Borja Saura Garcia, Caixer Senyor del bienni 2022-2023, Josep Marquès Moll, tècnic del Servei de Festes i de Cultura de l’Ajuntament de Ciutadella, Anna Llorens Bagur, en representació del Centre Municipal d’Art, Albert Bosch Juaneda, dissenyador gràfic autònom, Pau Faner Coll, pintor i escriptor.

Una volta analitzades les obres es realitzà una primera selecció en la que el jurat determinà seleccionar com a finalistes un total de 5 cartells. Posteriorment es va resoldre passar a votació, de manera que cada membre del jurat atorgava 5, 4, 3, 2 o 1 punt a cadascun dels cartells. Un cop realitzada la puntuació, aquesta va quedar de la següent manera:

- Ciutadella bona terra 31 punts

- Guarniments 35 punts

- Es ritme de Sant Joan 32 punts

- Ordenant es records 25 punts

- Mirada d’admiració 27 punts

Així, el jurat qualificador proposa atorgar el premi del XXXVIII Concurs d’imatge de les festes de Sant Joan 2023 a l’obra “Guarniments”, de la qual, després d’obrir el sobre que l’acompanyava, Paula Catalán Galán n'és l'autora.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad