Más deportes

La cursa 10/5 Milles Ciutat de Maó reunirà 200 corredors

Es disputarà dissabte de capvespre pel port de la ciudad

Es tracta de la única prova que es disputa a Maó amb distàncies anglosaxones com són les milles. / 10/5 Milles Ciutat de Maó

Els organitzadors de la vuitena edició de la 10/5 Milles Ciutat de Maó Unisport Consulting pretene assolir les 200 inscripcions per a la competició atlètica que es durà a terme aquest dissabte.

La cursa permet recórrer el patrimoni històric i natural del port de Maó, com la Fortalesa de la Mola, les Casetes de Vorera, la base naval o l'Illa Pinto, entre d'altres. Els premis als guanyadors són formatges de la DO Maó-Menorca.

El director de la cursa, Manuel Hernández, ha recordat a la presentació que ha tingut lloc aquest dijous que la prova arrencarà a les 18.00 hores per evitar les hores més fortes d'exposició solar.

"L'any passat ja vam poder comprovar que era molt millor pels participants el fet de sortir una hora més tard respecte a edicions anteriors, tenint en compte que entre les 12 i les 16.00 hores, són les de més radiació solar", ha detallat.

Mentre que la 10 Milles sortirà des de la Fortalesa de La Mola, la 5 Milles ho farà des de Cala Llonga. L'organització traslladarà tots els participants amb autobús des de l'estació marítima, lloc de l'arribada de les curses.

Els dos euros de la inscripció de cada participant es destinaran a l'associació espanyola contra el càncer.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00