Más deportes

Maria Gornés (CN Ciutadella) destaca al trofeu de S'Arenal

La regatista menorquina va ser una de les protagonistes de la regata palmesana. / CN Ciutadella

Maó

La regatista del Club Nàutic Ciutadella i alumna del Centre de Tecnificació de les Illes Balears, Maria Gornès, va acabar tercera de la classificació general i segona femenina al Trofeu Proa Group disputat a Mallorca. Es tracta d'una regata amb gran solera i plenament consolidada al calendari de vela lleugera que organitza el Club Nàutic d'Arenal.

La prova va gaudir de la participació d'uns 150 regatistes de les classes ILCA 4, ILCA 6, Techno 293, Open IQ Foil, Formula Windsurf i Musto Skiff, en dos camps de regates habilitats per a la ocasió en aigües de la Badia de Palma.

Maria Gornès va realitzar un important treball a la capital balear, després que el primer dia de proves fos primera en aquest trofeu.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad