Más deportes

Lita López bat el récord d'Espanya de 80 metres tanques

Gran actuació menorquina als Campionats de Balears Màster

Lita López amb els seus companys del Cecome Menorca després de guanyar tres medalles d'or als Campionats de Balears Màster. / FED'AIB

Maó

La velocista menorquina Lita López va aconseguir la medalla d'or i va establir un nou récord d'Espanya a la prova dels 80 metres tanques amb un temps de 12,25 segons. A més també va asolir l'or als 200ml W45 amb 27.96 (-2.1) i també or als 100ml W45, amb 13.49 (-0.4). Tot això ho va fer aquest cap de setmana a Palma (Mallorca) on es va disputar el Campionat de les Balears Màster individual i per clubs, amb una alta i reeixida participació menorquina, aconseguint fins a 26 medalles individuals.

Per clubs, després de 8 proves i el relleu 4x100m, l'equip femení de Lô Esport Menorca, va aconseguir la tercera posició entre els sis clubs participants, amb 39 punts. D'altra banda, alguns dels components del Cecome Menorca Atletisme van puntuar per a la classificació de clubs amb l'Amistat-Novomar Hotel, club mallorquí del que són filials. En dones, aquestes es van emportar la victòria, amb 50 punts. En masculí, van ser tercers, amb 21 punts.

Individualment, les dones del Lô Esport Menorca van aconseguir onze medalles

Els homes de Lô Esport Menorca no van participat com a club, però sí individualment, aconseguint dues medalles.

La collita total del Cecome Menorca Atletisme també va ser de tretze medalles i el nou rècord d'Espanya de na Lita López.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00