Última hora

CASO PAREJA DE AYUSO La pareja de Ayuso propuso a la Agencia Tributaria asumir 8 meses de cárcel y 525.000 euros para evitar el juicio por fraude fiscal y falsedad documental

Más deportes

El Lô Esport pot ser equip de Primera Divisió aquest cap de setmana

Tractarà de quedar entre els dos primers de la competició a Pamplona per pujar de categoria

L'equip masculí tractarà de pujar a Primera Divisió aquest cap de setmana. / Lô Esport

Maó

Una de les grans notícies del cap de setmana esportiu la podem tenir a Pamplona on l’equip d’atletisme del Lô Esport disputarà la fase d’ascens a la Primera Divisió estatal. De tots els equips que competeixen, els menorquins són els tercers per marques obtingudes al llarg de la temporada. Pugen dos clubs. Això fa que els illencs tinguis opcions serioses de pujar, però saben que hauran de competir al màxim i no tenir falles en cap de les 20 proves que puntuaran.

L'equip masculí de Lô Esport Menorca compost per 24 atletes, competirà a la lliga d'ascens a primera contra CA Santiago, Hiru-Herri, Univ. León Sprint AT, Atmo. Portugalete, Club Atletismo Naron, Hinaco Monzón i Avinent Manresa.

Es preveu una jornada molt ajustada i emocionant per la similitud de punts entre els millors clubs presentats, estant Lô Esport Menorca en tercera posició per punts. Amb un total de 15011 punts, just per darrere de Univ Leon Sprint AT amb 15155, i Atmo. Portugalete a Segona posició amb 15052.

Des del club alaiorenc ja han volgut llevar pressió als seus esportistes dient que l’èxit ja ha estat entrar en aquesta fase final. A més, entenen que amb un equip tan jove l’ascens es podrà seguir competint durant els propers anys.

Pel que fa a l’atletisme femení, Lô Esport Menorca i Cecome Menorca lluitaran per pujar a Segona Divisió B a una competició que es disputarà a Santa Coloma de Gramenet. L'equip Femení del Lô Esport Menorca està situat a la posició 35 amb una puntuació de 11.805 punts, mentre que les noies del Cecome obtenen 10.563 punts i classifiquen a la posició 43.

A les noies menorquines els ha tocat el matx B3 de la Segona Divisió B i el disputaran aquest diumenge U Colomenca, Pegasus AC, Lô Esport Menorca, Andorra AT, CA Canovelles, Cecome Menorca, Amistat i EAMJ Playas de Jandía.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00