Más deportes

Una estrella argentina com a cirereta al pastís del nou Avarca

La receptora Antonela Fortuna es suma al projecte de Bep Llorens

La receptora argentina es troba amb la selecció del seu país. / CV Ciutadella

Maó

L’Avarca de Menorca de la Liga Iberdrola ha fitxat a la jugadora argentina Antonela Fortuna. Es tracta d’una receptora internacional pel seu país amb àmplia experiència a Europa on, a més, ha estat campiona a França vàries vegades. Amb Le Cannet va fer el doblet Lliga-Copa i la temporada passada va conquerir la Copa francesa amb el Beziers.

En aquests moments es troba concentrada amb la Selecció argentina preparant el preolímpic i el panamericà. Val a dir que Fortuna ja va ser olímpica a Tòkio. Presumiblement serà la darrera incorporació de l’equip de Bep Llorens.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00