Política

Un membre del Consell celebra una festa d'aniversari al Llatzaret

La directora insular, Marta Febrer, assegura que es tractava d'una prova pilot on es va aprofitar per fer una petita celebració

Interior del Llatzaret del port de Maó

Maó

La directora insular de Projectes Sostenibles i Cooperació Local i Internacional, Marta Febrer, va celebrar la festa del vuitè aniversari d’una de les seves filles al Llatzeret quan aquest ús està prohibit.

Segons informa el Diari Menorca, l’acte va tenir lloc el 2 de setembre i hi van participar més de 60 persones. L’ús d’aqueset espai públic per a un acte privat ha estat reconegut per la directora insular, però aquesta afirma que tot va formar part d’una prova pilot per ampliar les visites al Llatzeret a estudiants de primària.

En declaracions fetes aquest dijous matí, Febrer reconeix que va cometre un error de forma però insisteix en que només va intentar compaginar la seva vida professional i familiar.

Malgrat les seves explicacions, el Diari Menorca publicava aquest dijous un missatge de whatsapp amb el que es convidava a la gent a anar al Llatzaret però s’esmenta expressament l’aniversari de la filleta.

Febrer també assegura que ha pagat la taxa per utilitzar el Llatzeret tot i que, teòricament, era una experiència pilot del Consell insular.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00