Sociedad

El Seprona troba 28 vaques mortes i diversos animals en mal estat a dues finques de Ciutadella

La Guardia Civil investiga al matrimoni encarregat de les finques com a autors d'un delicte de maltractament animal i abandó

Agents del Seprona / Guardia Civil

Maó

El Servei de Protecció de la Natura de la Guàrdia Civil investiga un matrimoni com a presumptes autors d'un delicte de maltractament animal i abandó.

En concret, el passat dia 24 els agents van dur a terme una inspecció rutinària a dues finques de Ciutadella, on es van localitzar diverses ovelles i cabres travades, algunes amb lesions a les potes.

Després d'aquesta troballa, es va decidir realitzar dues noves inspeccions més exhaustives en dies posteriors, una amb la col·laboració d'una veterinària i un treballador del Consell Insular amb la intenció de comprovar i localitzar tots els animals que hi pogués haver a les finques i conèixer-ne l'estat.

Com a resultat de la inspecció, es van localitzar 28 vaques mortes i nombroses restes d'ossos, la majoria de bestiar oví. A més de diverses vaques i ovelles en males condicions.

Per aquests motius s’investiga al matrimoni encarregat de les finques com a autors d'un delicte de maltractament animal i abandó, per la qual cosa ja se’ls va prendre en dependències de la Guàrdia Civil de Ciutadella.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00