Política

El Govern es personarà si s'obre un procediment per l'origen dels pèl·lets

De moment només hi ha una investigació oberta pel Seprona i set investigacions obertes més per l'organisme competent a Catalunya a diverses empreses

Cadena SER

Maó

El conseller del Mar i el Cicle de l'Aigua, Juan Manuel Lafuente, ha avançat aquest dimarts que si s'obre un procediment per si l'origen de la contaminació per pèl·lets a les Balears estigués en un complex petroquímic de Tarragona, l'Executiu autonòmic es personaria.

D'aquesta manera s'ha pronunciat en el debat de les preguntes de control al Govern al ple del Parlament d'aquest dimarts una pregunta de la diputada d'Unides Podemos, Cristina Gómez.

El conseller, en tot cas, ha recordat que de moment només hi ha una investigació oberta pel Seprona i set investigacions obertes més per l'organisme competent a Catalunya a diverses empreses.

Lafuente ha reivindicat la voluntat de col·laboració del Govern i aportar tota la informació possible en el marc de les competències. El conseller ha traslladat la seva preocupació per la qüestió i ha posat en valor el nou sistema de neteja al mar i la col·laboració amb organismes científics per controlar les aigües balears.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00