Política

El Govern torna a licitar les obres del CEIP Es Mercadal

Aquest pressupost s’ha incrementat en un 15% respecte de l’anterior després que l’obra hagi quedat deserta en el procés de licitació

Així serà el nou col·legi que es construirà a Es Mercadal. / CAIB

Maó

El Consell de Govern ha autoritzat aquest divendres la despesa de 7’8 milions d’euros per a la licitació de les obres del nou CEIP Es Mercadal.

Aquest pressupost s’ha incrementat en un 15% respecte de l’anterior, d’acord amb el que es preveu a l’article 130.4 del Reglament general de la Llei de Contractes de les Administracions Públiques, després que l’obra hagi quedat deserta en el procés de licitació. Davant aquesta situació, l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius, l’IBISEC, ha considerat oportuna la pujada de l’import per tal de poder adjudicar la construcció del nou centre.

El nou centre de Es Mercadal es construirà en un solar cedit per l’Ajuntament i donarà resposta a la manca d’espai que es pateix a l’actual CEIP Verge Maria del Toro. El projecte preveu la construcció d’un nou centre de dues línies, sis aules d’infantil i dotze de primària, i tindrà capacitat per a 450 alumnes a més de per a 7 alumnes de l’aula UECCO.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00