Sociedad

Menorca té, aquest febrer, el doble d'hotels oberts que l'any passat

Davant de la previsió d’arribada de més turistes de l’Imserso ja hi ha empreses i comerços que han avançat la obertura de negocis i la contractació de treballadors fixes-discontinus per estar plenament operatius

Cadena SER

Maó

Menorca té turistes de l’Imserso des d’inicis de febrer, però serà a partir de dilluns que vindrà el gruix d’aquest col·lectiu. S’espera que la voluntat de mostrar una Menorca oberta a l’hivern faci augmentar el nombre de vols amb la península.

L’1 de febrer es va inaugurar la temporada de l’Imserso amb els 100 primers turistes a l’Hotel Sagitario, però aquesta setmana ja han obert quatre més i al març n’hi haurà fins a 25. Des de la patronal hotelera Ashome es reconeix que s’ha doblat la planta hotelera oberta respecte a aquestes dates de l’any passat. La gerent d’Ashome, Azucena Jiménez, destaca que Menorca s’ha començat a posicionar al mercat com una destinació d’hivern gràcies a la oferta cultural dels seus museus i la Menorca Talaiòtica. La portaveu dels hotelers creu que aquest esforç facilitarà que les aerolínies obrin més rutes amb l’illa en temporada baixa.

Davant de la previsió d’arribada de més turistes de l’Imserso ja hi ha empreses i comerços que han avançat la obertura de negocis i la contractació de treballadors fixes-discontinus per estar plenament operatius. Cal recordar que Menorca ja es va presentar a la darrera edició de Fitur com un destí amb una temporada de 9 mesos.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00