Política

El Govern pagarà els desplaçaments a Mallorca pels vols d'IMSERSO dels menorquins

L’oferta d’aquests viatges des de Menorca és molt reduïda, i moltes persones obten per viatjar des de Mallorca

SER Menorca

Maó

El Parlament balear aprova per unanimitat una iniciativa de Més per Menorca perquè el Govern pagui les despeses de desplaçament, i si fa falta una nit d’hotel, als menorquins i menorquines que, per arribar al seu destí de l’IMSERSO, han de passar per Palma.

L’oferta d’aquests viatges per les persones de Menorca és molt reduïda, fins al punt que aquest any tan sols s’han ofert cinc viatges concentrats en quatre destinacions: Calella, Talavera de la Reina, Peníscola i Salou. Aquesta oferta és més reduïda que altres anys, quan s’havien arribat a oferir vuit viatges. En canvi, l’oferta és molt més ampla i diversa a Mallorca, ja que enguany s’han programat més de cent sortides des de Palma.

Davant la manca de places i de la poca varietat de destins que s’ofereixen, hi ha moltes persones de Menorca que decideixen o bé no viatjar o bé agafar uns dels viatges que s’ofereixen des de Palma, amb les despeses afegides que això. Per aquest motiu, s’ha aprovat aquest iniciativa, que demana al Govern que es faci càrrec d’aquestes despeses extra. A més, la iniciativa també inclou sol·licitar al govern central que incrementi l’oferta de viatges de l’IMSERSO amb origen des de Menorca.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00