Hoy por Hoy MenorcaHoy por Hoy Menorca
Música

Entrevistem a Marco Mezquida amb motiu del seu 'Tornado' al Menorca Jazz Festival

Amb Massa Kamaguchi (contrabaix) i Ramon Prats (bateria)

Entrevistem a Marco Mezquida, que participa del Menorca Jazz Festival amb el seu espectacle Tornado

Entrevistem a Marco Mezquida, que participa del Menorca Jazz Festival amb el seu espectacle Tornado

06:44

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1712316188898/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El pianista i compositor menorquí Marco Mezquida té un catàleg impressionant de treballs i de reconeixements que, per a molts artistes, serien l'obra de tota una vida. Mesquida, que a hores d'ara és un músic de culte a nivell internacional, és un versàtil improvisador i arranjador, un pianista virtuós i camaleònic, i un compositor inspirat i brillant.

Ha gravat més de vint discos com a líder, i més de quaranta com a sideman o col·laborador de nombrosos projectes. La seva vertiginosa activitat concertística l'ha portat a actuar arreu del món en importants auditoris i festivals de Jazz com el de Tòquio, Londres, Barcelona, Buenos Aires, Hong Kong Arts Festival i d'altres. Ara suma un més.

Entrevistem a Marco Mezquida amb motiu de la seva participació en aquest 6 d'abril del Menorca Jazz Festival. Du 'Tornado', el seu més recent espectacle musical que comparteix amb dos intérprets més per fer un jazz amb l'emprenta singular de Mezquida. Amb la força d'un fenómen de la natura, la música es reivindica com el vehicle per endur al públic a molts diferents escenaris i paisatges. Així ens ho explicava l'artista.

Entrevistem a Marco Mezquida, que participa del Menorca Jazz Festival amb el seu espectacle Tornado

06:44

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1712316188898/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Segueix el canal de La SER en WhatsApp, el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esport i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Más información

Luis Soler

Luis Soler

Desde los 14 años está en antena. Lo que empezó como un juego se convirtió en una pasión. Sus estudios...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00