Sociedad

L’Àrea de Salut de Menorca incorpora sis nous residents per a la seva formació especialitzada

Són dos metges i dues infermeres de medicina familiar i dues comares

Nous residents de l'Hospital Mateu Orfila

Un total de sis interns residents cursaran la formació especialitzada a l’Àrea de Salut de Menorca. En concret, la Unitat Docent Multiprofessional incorpora dos metges (MIR) i dues infermeres (IRR) de medicina familiar i dues comares.

L’acte de benvinguda de la nova promoció de residents ha tingut lloc avui migdia a l’Hospital Mateu Orfila, amb la presència del gerent de l’Àrea de Salut de Menorca, Bernado Pax; la directora d’Atenció Primària, Margarita Rodríguez-Loeches; la directora d’infermeria; Bàrbara Duque; els caps d’estudis de medicina i infermeria de la Unitat Docent, José Antonio Vidal i Clara Fullana, respectivament, i el tutor de les comares, Manuel Rego.

Aquest any, s’han cobert dues de les vuit places que la Unitat Docent ofereix per a metges de família; i totes les quatre places disponibles per a infermeria d’atenció primària i comares.

En total, actualment hi ha 28 metges que estan fent la seva formació especialitzada de quatre anys de durada a Menorca i 4 infermeres, el període de formació de les quals és de dos anys.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00