El Boscos infantil femení es proclama campió balear de bàsquet

Dues medalles pel CN Ciutadella als Jocs Escolars de piragüisme

Les jugadores d'en Guillem Massanet van guanyar els tres partits i es van proclamar campiones de Balears. / FBIB

En esport base volem destacar dos aspectes. En bàsquet, el Boscos infantil femení es va proclamar aquest diumenge campió de Balears en guanyar els tres partits disputats a l’anexe del poliesportiu de Ciutadella. Divendres va guanyar 79-43 al Puig pitiüs, dissabte al Pollensa 67-54 i diumenge a La Salle Palma per 76-50. Aquest triomf permetrà que disputin el Campionat d’Espanya de la categoria.

Per altra banda, Fornells ha acollit aquest cap de setmana la Final dels Jocs Escolars de piragüisme i la que ha estat la Copa Balear de Promoció d'aquest 2024 a Fornells. Del Club Nàutic de Ciutadella cal destacar la medalla d’or de na Berta Sans, primera en Infantil A i d’en Nanuk Marquès, tercer en Benjamí B.

La menorquina Berta Sans va pujar al mes alt del podi.