Sociedad

"Esperem que el primer pas sigui que l'Ajuntament ens citi i ens digui per on comencem"

Girona aprova una moció de 'Revolta Escolar' perquè l'entorn d'escoles i instituts sigui lliure de cotxes.

Concentració de Revolta Escolar a la Plaça del Vi de Girona.

Concentració de Revolta Escolar a la Plaça del Vi de Girona. / ACN

Girona

La moció venia avalada per 61 associacions de famílies i veïns de Girona que fa temps que reclamen que els seus fills pugin anar de casa a l'escola a peu, en patinet o en bicicleta per un itinerari seguir i lliure de cotxes. Es va aprovar amb els vots de tots els partits presents al consistori llevat de Ciutadans.

La portaveu de 'Revolta Escolar', Susanna Turon, ha qualificat la feina feta per l'Ajuntament de Girona per pacificar de trànsit als entorns escolars de "pedaços" i ha afegit que "de mesures reals, no se n'ha fet cap".

No només això, en una entrevista a l'#AquiGirona ha explicat que, fins ara, el consistori no ha considerat a les famílies interlocutor vàlid i espera que ara que el consistori s'ha fet pròpia la reivindicació aprovant aquesta moció, "el primer pas sigui que ens citin i ens diguin per on hem de començar". Escolta l'entrevista sencera.

Susanna Turon, portaveu de 'Revolta Escolar'

04:57

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000028107/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad