Sociedad

Mil nens i nenes de Girona participen en la Fira de la ciència per a petits grans científics i científiques

Des del 2008 que s'organitza aquesta jornada amb l'objectiu de fomentar les competències STEAM

La Fira a la Plaça u d'Octubre

La Fira a la Plaça u d'Octubre / Berta Artigas Fontàs

Girona

Al voltant de mil nens i nenes d'escoles de Girona han participat aquest dimecres a la Fira de la Ciència per a petits grans científics i científiques. Una jornada organitzada per l'ajuntament amb l'objectiu de fomentar les habilitats científiques i les competències STEAM entre els estudiants més joves.

Durant bona part del matí els infants i joves han anat passant pels tallers per experimentar sobre algun tema científic en concret, com la dissolució de diferents líquids, com funciona la gravetat o com es propaga el so. Uns tallers organitzats i dinamitzats per estudiants del grau de Mestre de la Facultat d'Educació de la Universitat de Girona. La finalitat, segons Salvador Viciana, un dels coordinadors i professor de ciències al màster de professorat de la UdG, "és veure que molts dels fenòmens quotidians que tenim impliquen saber ciència". També afegeix que amb propostes com aquesta volen "trencar amb la idea que la ciència només és pels cientifics".

A l'Aquí Girona hem tret el nas a la fira, i això és el que ens han explicat.

Fira de la Ciència

11:21

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000028140/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad