Sociedad

Trapezi en estat pur

La Fira del Circ per excel·lència recupera la presencialitat sense restriccions després de dos anys i l'actuació d'artistes internacionals

Primer espectacle del Trapezi d'enguany / ACN

Reus

La 26a edició de la Fira de Circ Internacional de Catalunya Trapezi ha arrencat aquest dimecres a Reus amb un acte inaugural d'acrobàcies a càrrec de l'artista Yldor Llach. El primer espectacle ha estat 'Nuye', de la companyia EIA i s'ha representat al teatre Bartrina. En total hi haurà fins a una setantena de representacions durant cinc dies; Tot i que l'organització no es marca un objectiu d'assistents, se superaran els 15.000 de l'edició de l'any passat, amb limitacions a causa de la pandèmia.

El certamen recupera enguany totalment la presencialitat i el pols del carrer i porta a nou artistes internacionals. Segons el seu director artístic, Leandro Mendoza, "serà una festa de sortir al carrer i mirar un espectacle gran. Toca recuperar-ho i s'ha de celebrar". També té la seva vessant comercial, amb la visita de programadors que busquen les noves tendències. En global, compta amb un pressupost una mica superior als 500.000 euros, amb aportacions del consistori, la Generalitat i la Diputació de Tarragona.

Programa especial

El magazine dels migdies de SER Tarragona- Ràdio Reus, l'Aquí Camp de Tarragona, estarà dedicat aquest divendres al Trapezi, amb entrevistes a Mendoza, artistes i un repàs dels principals actes. Serà a partir de les 13'30h al 97.1FM.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad