Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Jonatan Giráldez: "Serà una final molt igualada, tenim molt respecte al Lyon"

Al 'Què t'hi jugues!' parlem amb l’entrenador del FC Barcelona la setmana de la final de la Champions League contra l’Olympique de Lyon

Jonatan Giráldez: "Serà una final molt igualada, tenim molt respecte al Lyon"

14:22

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1652876449454/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El FC Barcelona femení jugarà aquest dissabte la final de la Champions contra l'Olympique de Lyon al Juventus Stadium de Torí, on les jugadores blaugranes lluitaran per aconseguir la segona Champions de la seva història. Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat la prèvia de la final amb Jonatan Giráldez, entrenador del Barça femení. "Serà una final molt igualada, tenim molt respecte a l’Olympique de Lyon", ha valorat a SER Catalunya.

A més, l'entrenador gallec ha confessat que l'alineació i el pla de partit "està bastant encaminat, però encara hi ha un dubte", i ha assegurat que "el 80 o 90% de la nostra dedicació ha estat en desenvolupar el nostre model de joc amb pilota i sense pilota, però hi ha partits com aquest on hem de treballar coses a nivell individual".

Pel que fa a l'auge mediàtic que està vivint l'equip, Jonatan Giráldez ha destacat que "des de dins del vestidor, la humilitat de treballar cada dia amb la intenció de ser millors jugadores continua intacta".

Un Barça de xifres històriques

El Barça de Giráldez ja és campió de lliga, i amb unes xifres de rècord. Han guanyat els 30 partits que han jugat, han fet 159 gols i n’han encaixat només 11. "Des que vam guanyar la lliga hem encaixat pràcticament la meitat dels gols, per descans i per rotacions", ha explicat Giráldez sobre unes xifres que ja són històriques. "Hem de valorar les coses que hem fet perquè cap equip ho havia aconseguit abans", ha explicat l'entrenador del Barça femení al 'Què t'hi Jugues!'.

L’Olympique, reines d'Europa

L’Olympique de Lyon ha guanyat 7 copes d’Europa, i Giráldez ha valorat que "són les clares dominadores d'Europa perquè ho venen demostrant des de fa molt de temps. Nosaltres acabem d'arribar", i ha remarcat l'evolució de l'equip des que van perdre la final al 2019: "Ara mateix estem a un altre nivell, però és un equip al qual no hem guanyat i vam perdre l'última final de Champions contra elles".

Giráldez també ha mostrat plena confiança en les seves jugadores i el seu moment de forma. "No em preocupa ni l'aspecte físic ni el mental, hem fet una molt bona tasca durant tota la temporada. Arribem amb bones sensacions", ha assegurat. Finalment ha destacat la importància del suport del públic: "l'objectiu és guanyar, però també és guanyar a la grada, i crec que hi haurà un gran ambient".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00