Aquí, amb Josep CuníAquí, amb Josep Cuní
Política

Ada Colau: "Les dretes avui a Barcelona estan molt desdibuixades. Només escoltem que volen fer fora Colau, però cap model alternatiu"

L'alcaldessa de Barcelona, a l'Aquí Cuní, l'endemà de confirmar que tornarà a ser candidata l'any vinent

ENTREVISTA Ada Colau: “Les dretes avui a Barcelona estan molt desdibuixades. Només escoltem que volen fer fora Colau, però cap model alternatiu”

ENTREVISTA Ada Colau: “Les dretes avui a Barcelona estan molt desdibuixades. Només escoltem que volen fer fora Colau, però cap model alternatiu”

11:14

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1653035617_118_cut/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

L’alcaldessa de Barcelona passar per l’Aquí Cuní passa per l’Aquí Cuní l’endemà del dia que confirma que optarà a un tercer mandat que Ada Colau justifica “per consolidar la transformació de la ciutat i que arribi a tots els barris.”

Colau apunta que “les dretes avui a Barcelona estan molt desdibuixades i no sabem quin model de ciutat tenen. Només escoltem que volen fer fora Colau, però cap model alternatiu. Hem consolidat un pacte ampli d’esquerres, no només amb el PSC, també amb ERC. Les esquerres ens hem d’entendre entre nosaltres”

També assegura: “jo em concentraré en ser alcaldessa, però quan queda un any, l’organització havia de fer el debat i situar el seu candidat. Però no crec que haguem d’estar un any fent campanya electoral”

I assenyala: “Hem incomodat la multinacional AGBAR i ha fet que ens posessin querelles i campanyes en contra. Algunes elits que estaven acostumades a manar sense que ningú li digués res s’han incomodat.”

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00