Sociedad

Anpier continua batallant per les 60 mil famílies afectades per la inversió en energia fotovoltaica el 2008

Aquest dimarts 24 a la tarda, el Col.legi d'Enginyers Tècnics industrials de Tarragona acull una jornada sobre aquest tipus de renovable i la situació de les persones afectades.

Miguel Ángel Martínez-Aroca i Albert Mases als estudis de Ràdio Reus

Entrevista Anpier

21:37

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1653389895443/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

Passen pels nostres estudis Miquel Ángel Martínez-Roca President d'Anpier i Albert Mases delegat d'aquesta entitat a Catalunya. Amb ells fem minut i resultat de la situació de fins a 60mil persones que fan respondre a la la campanya governamental "El sol puede ser tuyo" ja a l'època de Zapatero. Malauradament, el govern espanyol va canviar el marc jurídic i va aplicar fins a set retallades retroactives que es van traduir en retallades perpetues del 25% de manera lineal i sostenible. Això va deixar als pioners en invertir en renovables a Espanya en una situació molt delicada. I més quan el govern de Rajoy va arribar a aplicar un impost únic al món, l'anomenat "impost al sol" que penalitzava el desenvolupament d'energies renovables per part dels petits inversors i de l'autoconsum. A Catalunya el nombre de famílies afectades és d'un 10%.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00