Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Jaume Roures: "Per compensar les pèrdues que té el Barça, no hi ha una altra sortida que és vendre actius"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la situació econòmica del FC Barcelona amb el director general de Mediapro

Jaume Roures: "Per compensar les pèrdues que té el Barça, no hi ha una altra sortida que és vendre actius"

27:26

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1654094472243/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest matí al 'Que t'hi Jugues!' hem analitzat la situació econòmica del FC Barcelona amb el director general de Mediapro, Jaume Roures. "El Barça ha de vendre actius per aconseguir diners", així de contundent s'ha mostrat l'empresari quan s'ha referit a l'economia blaugrana. A més de l'acord amb CVC, Roures ha indicat que hi ha altres recursos com el tema de la samarreta, Barça Studios o el Museu per compensar les pèrdues actuals del club.

Sobre el possible acord al qual el Barça pot arribar amb el fons d'inversió CVC, Jaume Roures ha declarat que "CVC és un bon negoci depenent dels anys d'hipoteca i dels interessos que et cobrin". Ha admès que va estar en una reunió amb Ferran Reverter, exCEO del Barça, on es va parlar ara fa un any de l'aliança amb el fons d'inversió. "Jo vaig estar en una reunió on hi havia Reverter i estava d'acord amb CVC. El que hagi passat després internament no ho sé", ha afirmat Roures a SER Catalunya, qui també ha negat que en aquestes negociacions hi hagués una clàusula contra la Superlliga.

"A Tebas li interessa que el Barça fitxi grans jugadors i que sigui un equip competitiu", ha assenyalat l'empresari, qui no entén que el president de la Lliga digui públicament que el conjunt blaugrana no pugui fitxar a Robert Lewandowski. Per a Roures, la relació de Joan Laporta i Javier Tebas no és tan dolenta com sembla i ha afirmat que deuen parlar per telèfon dos o tres cops per setmana.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad