Gente

SER Podcast, el model d'èxit que PRISA ha exposat a l'edició d'enguany del Mercat Audiovisual de Catalunya

L'aposta per l'audiovisual i els nous formats com els podcasts són els grans atractius d'innovació que aquesta casa ha presentat al MAC 2022 de Granollers

Sessió inaugural del MAC 2022 amb Oriol Duran, Núria Parlon, Alba Barnusell, Xevi Xirgo i Marc Melillas / Albert Segura

Barcelona

Tots els mitjans de Prisa, generant sinergies entre ells, estan transformant-se per adaptar-se a una societat que demanda immediatesa però amb qualitat informativa. És el que ha explicat Fran Llorente, director de l'Àrea de Vídeo de Prisa Media, que també apunta que els mitjans no podem oblidar-nos de pensar "si malgrat la desinformació i la velocitat vertiginosa de l'actualitat estem ajudant a construir una societat millor i més informada que ajudi a construir un món millor per a les noves generacions".

L'As, el País i la SER estan fent una gran adaptació digital potenciant les xarxes i el contingut audiovisual. Per això, el grup ha incorporat Podium Podcast, la plataforma de podcast de Prisa. Veient aquesta aposta, el MAC 2022 també ha comptat amb la presència de Lourdes Moreno, la productora executiva de Podium, que ha explicat les claus de la producció executiva de la indústria sonora dels podcasts.

Per arrodonir l'estratègia global de Prisa pels podcast el Mercat d'Audiovisual de Catalunya ha convidat també a la directora general de Prisa Radio, Ana Ormaechea. Ormaechea ha repassat les estratègies de marca de distribució d'aquests formats per les quals aposta del Grup Prisa.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00