Fútbol

Aleix García: "Estic convençut que diumenge, les ocasions que tinguem aniran a dins"

El necessita guanyar al camp del Tenerife (21:00) aquest diumenge per pujar a Primera Divisió.

Aleix Garcia en una acció del partit d'anada.

Aleix Garcia en una acció del partit d'anada. / La Liga

Girona

A quatre dies per al partit de tornada de la final del play-off d'ascens a Primera entre el Tenerife i el Girona, a l'#AquiGirona hem conversat amb Aleix García, un dels jugadors més utilitzats per l'entrenador, Míchel.

Entre el primer partit de la final i el segon hauran passat 8 dies però no és que l'espera s'estigui fent llarga, diu Aleix, "és la temporada la que s'està fent llarga" però faran "un últim esforç perquè la victòria tindria molta repercussió". L'ascens a Primera.

Després del 0-0 del partit d'anada, el Girona està obligat a guanyar. Si el partit de Tenerife acabés amb empat i durant la pròrroga es mantingués aquest empat, seria l'equip canari qui pujaria per haver quedat més amunt en la fase regular de la lliga però Aleix García diu que ho afronten "amb molta confiança" i recorda que "contra l'Eibar, la situació era fins i tot pitjor" i van aconseguir "remuntar allà on quasi ningú ho havia fet".

García diu que han pres bona nota de les coses que cal millorar del partit d'anada i està "conveçut que diumenge, les ocasions, aniran a dins". Natural d'Ulldecona, el jugador afirma que al seu poble "estan amb mi i amb el Girona".

Escolta l'entrevista sencera.

Aleix García, jugador del Girona

03:40

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000029742/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad